Bedre Nætter

Gratis frakt hos Bedre Nætter

Få gratis frakt på alle bestillinger - ingen minimumsbeløp

bedre nætter gratis frakt

Info om gratis frakt hos Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter får du gratis frakt på din bestilling. Husk alltid å sjekke leveringsvilkårene hos Bedre Nætter. Det kan hende at gratis frakt hos Bedre Nætter kun gjelder i en viss periode eller er en fast fri frakt. Noen nettbutikker vil ha en minimumsgrense for gratis frakt, samt noen vil også kunne kjøre kampanje med fri frakt over en tidsperiode. For å få fri frakt hos Bedre Nætter trenger du bare å bestille som vanlig. Se til at du har fått oppnådd minimumsgrensen eller at frakt = 0 kr i handlekurven.

For å få en fraktfri bestilling trenger du ikke gjøre noe annet enn å handle for minimumsbeløpet om nettbutikken har dette. Har nettbutikken ingen grense for fri frakt – så trenger du ikke å bekymre deg over fraktkostnader.

For utenlandske nettbutikker anbefales det å sjekke fraktalternativer og minimumsgrense for fri frakt med tanke på toll og moms. Momsfritt kjøp i utland har en grense på 350,- norske kroner inkludert frakt.

Denne nettbutikken har vært manuelt sjekket av oss, men det anbefales å se etter hos nettbutikken om det har vært noen justeringer i minimumsbeløpet for å få en fraktfri leveranse. Vi prøver å sjekke jevnlig og holde denne siden for Bedre Nætter oppdatert. Skulle du oppdage feil eller mangler, ta gjerne kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema i menyen.

Vi tar forbehold om at det kan skje justeringer på informasjon om gratis frakt der vi ikke er informert. Spørsmål angående frakt og leveranser for Bedre Nætter bes ta direkte med kundeservice/support for nettbutikken.