Bestille billig brus fra Sverige

Billig brus på nett fra Sverige

Av: Gratisfrakt.no
Dato: 18.09.2018

Å bestille billig brus på nett fra Sverige kan spare deg for mye penger. Husk dermed å sjekke frakten.

Kjøper man brett med brus fra Sverige og handler for under 350,- kan man få brusbokser med f.eks Cola eller Pepsi Max til en mye lavere pris enn her i Norge. Nettsiden Godterinett.no har sjekket priser på brett med Pepsi Max og Coca Cola og en rekke andre favoritter innen brus og godteri. Fordelen med å bestille billig brus fra Sverige er prisforskjellen her hjemme, samt at man kan få fraktet varene helt hjem på døra.

cola-classic
I Sverige kan du få 1 brett med Cola til 119,- NOK

De mest populære varene innen brus er Cola, Pepsi Max og Red Bull. Her kan man kjøpe hele brett og man kan også komme over gode tilbud på f.eks 3 brett med billig brus til under 350,-grensen.

Blant de nettbutikkene som Godterinett.no sjekket kom den tyske nettbutikken Yoolando.com best ut i pristesten. De svenske nettbutikkene  Swecandy, XLgodis og Maxgodis like bak. XLgodis er den eneste nettbutikken som spanderer frakten innen Sverige eller den såkalte EU-frakten. Denne utgjør bare som regel 20kr, men til gjengjeld kan du handle for litt ekstra.

Sjekk frakten før du betaler

Det man må huske på er at selv om endel av nettbutikkene gir fri frakt innen sverige (spanderer EU-frakten), så må man sjekke fra fraktprisen blir når varen blir sendt fra «grensen» i i  Norge og til din adresse. Her er det vekten av bestillingen din som avgjør frakten innen Norge.

Brett med brus veier gjerne noen kg, så det kan være lurt å sjekke fraktinformasjonen hos den aktuelle nettbutikken man handler i. Det vil gjerne stå informasjon i kassen eller under deres meny i bunnen av sidene.

Nettsiden Godterinett.no har sider med informasjon om toll og frakt på bestillinger i Sverige. De har også en egen side som opplyser hvilken fraktpris etc. de forskjellige nettbutikkene har.

Artikkel i sammarbeid med Godterinett.no